Persbericht

Persbericht

Den Haag - Smakelijk online platform over zelf groenten verbouwen, fruit telen, wijn maken, varkens fileren, brood bakken en onderhandelingen met kippen over verse eieren: http://www.goedboerenindestad.nl

Telg uit tuindersfamilie

Jeffrey, internet-projectmanager en stadsboer, leeft zich uit op zijn Haagse stadspostzegel van 40 m2 en gaat los op de website. Jeffrey is telg uit een IJsselmuidense tuindersfamilie. Als kind had hij een moestuin op het land van zijn opa en oma. In zijn studententijd werkte hij als kok en groeide zijn liefde voor eten, ècht eten: verse producten.

Urban farming

Met Goed boeren in de stad houdt Jeffrey de kennis van zijn familie levend. En met de website brengt hij deze op een lekkere manier voor het voetlicht. Zijn hyper-bij-de-tijdse kennis van internetzaken stopt hij hierbij. Dit alles resulteert in een smakelijk platform met tips, recepten en how-to-do’s. “Urban farming” is het etiketje dat Jeffrey erop plakt voor zijn hippe internetvrienden. Zo brengt hij de goede zaken van weleer samen met modern life.

Jeffrey - stadsboer
post@goedboerenindestad.nl
http://www.goedboerenindestad.nl
https://www.facebook.com/goedboerenindestad