Bedankt voor uw interesse in een samenwerking met Goed Boeren in de Stad. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden tot samenwerken en adverteren. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Doelgroep

Goed Boeren in de Stad heeft ruim 30.000 unieke bezoekers per maand. Deze bezoekers staan garant voor ruim 75.000 pageviews per maand. Goed Boeren in de Stad is tevens actief op Facebook.

De bezoekers van Goed Boeren in de Stad zijn voornamelijk vrouwen in de leeftijd van 18-55 jaar. De passie voor boeren in de stad wekt echter ook veel interesse van mannen. Dit onderscheid Goed Boeren in de Stad van vele andere culinaire websites / blogs. Wat alle bezoekers gemeen hebben, is dat ze van koken houden en dat er interesse is in het zelf verbouwen van groenten, fruit en kruiden en/of het houden van pluimvee.

Adverteren

Zoekt u naar een mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen? Kies dan voor een advertorial! Een advertorial is een artikel waarin uw product, dienst of evenement wordt uitgelicht. Nadat wij gezamenlijk uw doelstelling en wensen hebben besproken wordt het artikel op maat gemaakt, zodat het niet alleen goed aansluit op uw wensen, maar ook op de doelgroep van Goed Boeren in de Stad.

Banners

Wilt u dat uw bedrijf op elke pagina van Goed Boeren in de Stad zichtbaar is? Kies dan voor een banner! Een banner is een afbeelding of tekst die is te zien in de zijbalk van de pagina en zal linken naar uw eigen website of webshop. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de grootte en looptijd van banners.

Review

Durft u het aan om uw product te laten testen voor een eerlijke review? Ook dan bent u bij Goed Boeren in de Stad aan het juiste webadres. Na het product uitvoerig getest te hebben schrijven wij een artikel met onze persoonlijke mening en meer informatie over het product. Daar het een persoonlijke mening betreft, betekent dit dat een review niet automatisch positief zal zijn. Ik zal te allen tijde een eerlijk oordeel geven over het product.

Winactie

Erg succesvol zijn de winacties gekoppeld aan een review, maar een winactie kan natuurlijk ook gewoon op zichzelf staan. Winacties worden ook gedeeld via Facebook en staan garant voor een hoge interactie met de bezoekers van Goed Boeren in de Stad.

Persinformatie

Voor Goed Boeren in de Stad blijven wij altijd graag op de hoogte van nieuwe producten, boekpresentaties, events en meer. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen ontvangen wij graag per mail Wilt u uw producten toesturen om ons hier kennis mee te laten maken? Neem dan even contact op voor de adresgegevens.