1
Shopping Cart

Heb je een vraag? mail ons

Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan € 50,00

 

Bedenktijd / herroepingsrecht

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Na ontvangst door ons krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via vragen@goedboerenindestad.nl. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terug, als het product in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk

Maatwerk producten die je via onze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is op dit type producten dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Houdbare producten

Houdbare producten die je via onze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is op dit type producten dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Download herroepingsrecht formulier

 

Gratis verzending

bestellingen boven de €50

100% veilig afrekenen

iDeal / PayPal

Vragen?

Stuur een bericht