Heb je een vraag? mail ons

Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan € 50,00

 

Over Ons

Jeffrey (Chef) Otten

Opgegroeid in IJsselmuiden in een tuindersdorp in de kop van Overijssel. Als kleinzoon van tuinders kruipt het bloed waar het niet gaan kan en stond Jeffrey in z’n overal en klompen al vroeg tussen de andijvie en later bijbanen in de witlof en komkommers.

In zijn studietijd in Groningen is de passie voor koken begonnen waar hij als kok heeft gewerkt in verschillende eetcafés.

Jeffrey is Chef IT Nerd, Moestuin, Kippen & Recepten

Joost Reijrink

Opgegroeid in de Betuwe tussen de fruitboeren en fruitbomen rondom het idyllische riviertje de Linge. Naast het als jong ventje thuis werken in de tuin en moestuin was een bijbaantje in de boomgaarden makkelijk gevonden.

Met een jagende vader en een moeder met een passie voor koken is de interesse in koken en recepten met de paplepel ingegoten.

In zijn studietijd in Groningen heeft Joost wel eens gegeten in het eetcafé bij Chef Jeffrey.

Joost is Content Wizard & Recepten

Maarten Schaap

Opgegroeid in Apeldoorn en op de Hoge Veluwe. Van jongs af aan bekend met moestuinen en dodelijk precies met een spa. Natuurliefhebber en trekt met zijn camper door Europa om alles te weten te komen over recepten met verse, lokale ingrediënten. Om dat vervolgens met ons allemaal te delen.

In zijn studietijd in Groningen was Maarten een van de eerste Stadsboeren in Nederland en leverde zijn zelfgekweekte tomaten aan het eetcafé van Chef Jeffrey.

Maarten is Sheriff Onderzoek & Wildplukken

Paul Riedstra

Opgegroeid in Assen en gestudeerd in Groningen. Paul heeft Jeffrey in Suriname leren kennen. Hij is met de fles grootgebracht en de fles houdt hij nog steeds in ere, de bierfles welteverstaan. Paul is inmiddels gecertificeerd biersommelier en hoopt in 2023 zijn certificaat te halen om bierkeurmeester te worden. Hij brouwt zelf ook onder de naam Pistolen Paultje en maakt vervaarlijk lekker bier. Onlangs won hij de publieksprijs bij een brouwwedstrijd.

Paul is Social Media & Bierbrouwer

Gratis verzending

bestellingen boven de €50

100% veilig afrekenen

iDeal / PayPal

Vragen?

Stuur een bericht