1
Shopping Cart

Heb je een vraag? mail ons

Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan € 50,00

 

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Omdat het product toch niet bevalt of er is een andere reden waarom je de bestelling toch niet wilt. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Na ontvangst door ons krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via vragen@goedboerenindestad.nl. Wij storten vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terug, als het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het geretourneerde product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te gebruiken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat kan. Je kunt hiervoor contact opnemen met vragen@goedboerenindestad.nl. Wel draagt je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen

Gratis verzending

bestellingen boven de €50

100% veilig afrekenen

iDeal / PayPal

Vragen?

Stuur een bericht