Een nieuw jaar, nieuwe kansen

Tijd, tijd, tijd dat is één van mijn grootste problemen. Naast een drukke baan, net vader geworden van een prachtige tweede zoon (december 2014), teveel hobby's en de website van Goed boeren in de Stad te onderhouden probeer ik groenten, kruiden en fruit te kweken zodat we in de zomer kunnen genieten van heerlijke verse producten.

Nu was 2014 een heel mooi jaar en heeft het mij veel goeds gebracht, maar moet ik wel eerlijk toegeven dat het een slecht moestuin jaar was. Daarom ga ik dit jaar alles anders doen......

Wat hoop ik te gaan doen?

Wat ik wil gaan doen is meer tijd besteden aan de moestuin en alles erom heen (dus ook het bloggen op goedboerenindestad.nl). Ik wil een plan gaan maken wat ik allemaal precies wil gaan kweken en wanneer ik in actie moet komen. Maar voordat ik dat kan gaan doen moet ik eerst nog even flink aan de slag!

Wat staat er op de planning voor de komende weken?

De komende weken ga ik me (hopelijk) bezig houden met het volgende

  • Aanleggen van stroom in kas voor de propagator.
  • Verder afbreken van het kippenhok en aanleggen extra moestuin
  • "Buitenkeuken" verder afmaken
  • Bepalen wat we dat jaar gaan kweken (planning)
  • Schuur opruimen (geen uurtje werk helaas)

Naast bovenstaande punten ben ik het boek "Permacultuur in de moestuin" aan het lezen. Als het goed is moet mij dit iets meer tijd gaan geven. 

Als jullie nog ideeën hebben en/of vragen dan hoor ik het graag!

Laat een reactie achter
QUFhPiEzVr schreef op 22 April 2021

PmWJuQlrfE

FmZepuAKNgR schreef op 02 June 2021

MQRzlWtZeFoLvE

dcbVtFRioqpe schreef op 24 June 2021

AqxVGiXI

PdygNbfro schreef op 03 July 2021

TQsZnJMyLRlkmU

CsaHAnZKqkbjc schreef op 21 July 2021

uKLlFUZWQrDMHItS