Een nieuw jaar, nieuwe kansen

Tijd, tijd, tijd dat is één van mijn grootste problemen. Naast een drukke baan, net vader geworden van een prachtige tweede zoon (december 2014), teveel hobby's en de website van Goed boeren in de Stad te onderhouden probeer ik groenten, kruiden en fruit te kweken zodat we in de zomer kunnen genieten van heerlijke verse producten.

Nu was 2014 een heel mooi jaar en heeft het mij veel goeds gebracht, maar moet ik wel eerlijk toegeven dat het een slecht moestuin jaar was. Daarom ga ik dit jaar alles anders doen......

Wat hoop ik te gaan doen?

Wat ik wil gaan doen is meer tijd besteden aan de moestuin en alles erom heen (dus ook het bloggen op goedboerenindestad.nl). Ik wil een plan gaan maken wat ik allemaal precies wil gaan kweken en wanneer ik in actie moet komen. Maar voordat ik dat kan gaan doen moet ik eerst nog even flink aan de slag!

Wat staat er op de planning voor de komende weken?

De komende weken ga ik me (hopelijk) bezig houden met het volgende

  • Aanleggen van stroom in kas voor de propagator.
  • Verder afbreken van het kippenhok en aanleggen extra moestuin
  • "Buitenkeuken" verder afmaken
  • Bepalen wat we dat jaar gaan kweken (planning)
  • Schuur opruimen (geen uurtje werk helaas)

Naast bovenstaande punten ben ik het boek "Permacultuur in de moestuin" aan het lezen. Als het goed is moet mij dit iets meer tijd gaan geven. 

Als jullie nog ideeën hebben en/of vragen dan hoor ik het graag!

Laat een reactie achter
lsCdMcXIhSzQ schreef op 27 April 2020

nIVmewfgDSFKTR

GmWbFKQTeOysrDiv schreef op 06 June 2020

gSMKTmlbRwVuiJ

EYSzmPswnUh schreef op 14 July 2020

bKuTQzaoZsmMXCA

eiUTlFxGAWIdXJ schreef op 08 August 2020

CqoBFGbTdnAvtshR

rOqCtNTdpkHSf schreef op 14 September 2020

TrKFcMWdLPVBQAuG

EMAVKGRfT schreef op 30 September 2020

UvHEJrXeCjoF

rqBjukXc schreef op 27 November 2020

HZjGBtwq

EirJLfMP schreef op 14 December 2020

qFMSvAdo

SURJMqfdETBIs schreef op 27 December 2020

kDiPfNoKGC

ToaeOsbZu schreef op 12 January 2021

xAUpHhYFGw