Het is alweer een tijdje stil

Het is alweer een een tijdje stil maar ik heb niet stilgezeten. De reden dat ik wat minder heb gewerkt aan de tuin, los van het weer, is omdat ik ben begonnen met "houtbewerking" en hiervoor heb ik de schuur opnieuw ingedeeld/verbouwd.

Wat hebben we dan nog wel gedaan?

Nieuwe plek voor de compostbak

Omdat ik de kippen heb weggedaan en het hok is afgebroken, is er geen plek meer voor de compostbak. Om dit op te lossen heb ik achter in de tuin (voor het kasje) een lage "schutting" gemaakt waar de compostbak achter kan staan. Helaas is deze plek wel een beetje in het zicht maar hier is bijna de hele dag schaduw, dus ik kon hier ook lastig groenten kweken. Ik ga er in het voorjaar nog wel fruitplanten tegen aanzetten. Ik zit te denken aan kruisbessen.

Zoals je op de foto kunt zien is de ruimte groter dan de compostbak. Hierdoor kan ik nog wat anderen spullen kwijt, maar de echte reden is omdat ik graag  een wormenbak wil gaan maken. Voor de liefhebber heb ik een artikel geschreven wormenbak.

De nieuwe zaden zijn binnen

De nieuwe zaden zijn binnen en zoals gewoonlijk heb ik weer veel te veel besteld. Helaas nog niet aan toe gekomen om mijn kweekplan af te schrijven. Hierbij een overzicht van enkele zaden die ik heb besteld.

 • Komkommer 'Pot Luk' F1
 • Pastinaak
 • Dille
 • Kropsla
 • Peper
 • Koriander
 • Bosui
 • Paksoi 'Canton Dwarf'
 • Witlof
 • Aubergine 'Mini Violer Ruby' F1
 • Bieslook
 • Schorseneren
 • Mini bindsla
 • Peterselie
 • Bleekselderij
 • en nog veel meer......
Laat een reactie achter
cjTSpVsnidyKbQPD schreef op 27 April 2020

gUqDAtLWdfa

ZiAdJuYBqPmTxjCh schreef op 06 June 2020

PgxqNSwGVYZEvRhp

cyKepnhXJAwHN schreef op 14 July 2020

YSQHZktmnqws

TaibmGnZPVduMl schreef op 08 August 2020

ptMyPBShcTHoqgxQ

zvOdUfoMuSBm schreef op 14 September 2020

nzxAsOGNb