Het is alweer een tijdje stil

Het is alweer een een tijdje stil maar ik heb niet stilgezeten. De reden dat ik wat minder heb gewerkt aan de tuin, los van het weer, is omdat ik ben begonnen met "houtbewerking" en hiervoor heb ik de schuur opnieuw ingedeeld/verbouwd.

Wat hebben we dan nog wel gedaan?

Nieuwe plek voor de compostbak

Omdat ik de kippen heb weggedaan en het hok is afgebroken, is er geen plek meer voor de compostbak. Om dit op te lossen heb ik achter in de tuin (voor het kasje) een lage "schutting" gemaakt waar de compostbak achter kan staan. Helaas is deze plek wel een beetje in het zicht maar hier is bijna de hele dag schaduw, dus ik kon hier ook lastig groenten kweken. Ik ga er in het voorjaar nog wel fruitplanten tegen aanzetten. Ik zit te denken aan kruisbessen.

Zoals je op de foto kunt zien is de ruimte groter dan de compostbak. Hierdoor kan ik nog wat anderen spullen kwijt, maar de echte reden is omdat ik graag  een wormenbak wil gaan maken. Voor de liefhebber heb ik een artikel geschreven wormenbak.

De nieuwe zaden zijn binnen

De nieuwe zaden zijn binnen en zoals gewoonlijk heb ik weer veel te veel besteld. Helaas nog niet aan toe gekomen om mijn kweekplan af te schrijven. Hierbij een overzicht van enkele zaden die ik heb besteld.

 • Komkommer 'Pot Luk' F1
 • Pastinaak
 • Dille
 • Kropsla
 • Peper
 • Koriander
 • Bosui
 • Paksoi 'Canton Dwarf'
 • Witlof
 • Aubergine 'Mini Violer Ruby' F1
 • Bieslook
 • Schorseneren
 • Mini bindsla
 • Peterselie
 • Bleekselderij
 • en nog veel meer......
Laat een reactie achter
RCYkmjaZS schreef op 22 April 2021

sWgLDbhqVRP

raCdfLpMSQoxeil schreef op 02 June 2021

bdrTUWScoLVeQKPD

SHBQfMATkvndRFI schreef op 24 June 2021

auFwsBiR

MaFRIyXvtbOfrSC schreef op 03 July 2021

vszgLkOVNR

ItDNBfchiApP schreef op 21 July 2021

XjNmBIfCKO