We zijn weer begonnen!

In het voorjaar van 2017 ben ik gestopt met goedboerenindestad.nl. In augustus van dat jaar ben ik begonnen met een nieuwe baan en een klein jaar later zijn we verhuisd van Den Haag naar Berkel en Rodenrijs. In deze periode kreeg ook  de kans om goedboerenindestad.nl te verkopen. 

Nu drie jaar later begint het bloed te kruipen waar het niet gaan kan en mis ik het bezig zijn in de moestuin , het koken en het bloggen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken, contact opgenomen met de huidige eigenaar en begin dit jaar goedboerenindestad.nl  terug gekocht!     

Onze nieuwe tuin is iets kleiner dan in Den Haag. Afgelopen zomer de oude bestrating er uitgehaald, nieuwe schuttingen geplaatst en drie bakken gemaakt om groenten en kruiden  te kweken. Een klein kasje besteld en deze komt begin maart binnen.  

Het goede nieuws is dat er wel wat ruimte is en dat ik mij heb ingeschreven bij Moestuinvereniging Berkelhof en ze verwachten dat ik volgend voor het nieuwe seizoen een moestuin kan huren!

De komende tijd ga ik kijken of we de website weer werkend kunnen krijgen en nieuwe artikelen plaatsen.

Genoeg te doen maar ik heb er zin in! 

Laat een reactie achter
OhrZMefSNgICnLVs schreef op 27 April 2020

YSAWJMPdORhbmoG

ALuUOwclYIWS schreef op 06 June 2020

oJLgyGVKODx

KCdwaJAOc schreef op 14 July 2020

UcweMioZTaQKvLqX

mAUzdpFfOIsnCa schreef op 08 August 2020

HhCVGmxopYDvU

ygHrMliIOCfPw schreef op 14 September 2020

zWJwFIGlucv